CONSULTA DE NATUROPATIA

En la consulta de naturopatia primerament es fa una valoració general de tots els àmbits de la vida de la persona: les activitats que realitza diàriament, els símptomes físics que presenta, estat de les articulacions, musculatura, posició corporal, estat anímic…  És un espai de reflexió i conversa on s’ofereixen eines per resoldre àmbits de la seva vida que no funcionen correctament i que, per tant, ha volgut voluntàriament ser assessorat/da en aquest procés de canvi. 

“Una persona no pot ser ajudada si no vol ajuda”.

En aquesta consulta es pretén crear un ambient de benestar i confiança per tal de poder reflexionar sobre un mateix, tenint en compte totes les preocupacions i possibles creences limitants que ens poden impedir d’una llibertat interior que de ben segur tothom és mereixedora. 

A partir d’aquesta valoració, juntament amb les conclusions diagnosticades, es poden revisar quins hàbits de la vida quotidiana es podrien canviar per tal de començar a sentir millores, alleujament i benestar en el dia a dia.  En aquest moment s’elabora també un pla de millora personalitzat indiviual. 

La naturopatia contempla molts tipus de teràpia. En el meu cas, faig servir el massatge Kilfing per treballar de manera integral el pacient o la pacient i, per tant, es podria fer el seguiment d’un pla personalitzat de millora en cas que es requereixi un massatge terapèutic.  

De vegades és convenient derivar persones a altres teràpies que potser amb un o més massatges no podrien solucionar l’objectiu. Amb tota la humiltat del món, si es considera que el més convenient no és un massatge, sinó una teràpia diferent, la proposta d’una derivació cap a una teràpia alternativa serà una possible solució per tal de portar a la persona/pacient pel millor camí en el procés i l’objectiu del seu  benestar general.